18 jul 2018 Jubileum, 10 jaar deel 2 Tot 1 september kunt u deel 2 nog met 20% korting bestellen Tot 1 september kunt u deel 2 nog met 20% korting bestellen
18 jul 2018 Talent, juni 2018 Reactie op de stelling in het tijdschrift Talent Reactie op de stelling in het tijdschrift Talent
18 jul 2018 Alitas de pollo fritas Een heerlijk Baskisch gerecht Een heerlijk Baskisch gerecht
30 mei 2018 Álvaro Soler.jpg De Spaanse zomerhit van Álvaro Soler: Sofia De Spaanse zomerhit van Álvaro Soler: Sofia
30 mei 2018 Part 1 and part 0 De Engelse versie boeken deel 0 en 1 zijn gedrukt! De Engelse versie boeken deel 0 en 1 zijn gedrukt!
29 mei 2018 USB-stick NE.jpg De nieuwe USB-sticks zijn te bestellen via het bestelformulier De nieuwe USB-sticks zijn te bestellen via het bestelformulier
promotie deel 2 2017 nieuwste.jpg
Update van congressen met Juan y Rosa voor 2018 24 nov 2017

In april en oktober 2018 kunt u meer zien en horen over Juan y Rosa en haar laatste ontwikkelingen. Want ook deze leermethode golft op de tijd mee. U kunt met de schrijfster en ontwikkelaarster van de leermethode in gesprek gaan en informatie ophalen over de uniekheid ervan.

Dat kan op de beurs van LBBO op 17 april in Barneveld en op de Frankfurter Buchmesse van 10 tot en met 14 oktober. Bij die uniekheid van de leermethode kunt u denken aan:

  1. Leren ‘leren’ en Spaans leren in één methode samengevoegd voor elk kind vanaf 6 jaar en zes jaar lang.
  2. Respect naar de gevoeligheid van elk kind is opgenomen in de leermethode in deel 0 Soy Don Toro.
  3. Leren wordt uitgedragen als iets ‘superleuks’ voor elk kind, er gaat een motiverende impuls uit van de leermethode.
  4. Van de groepsleerkracht wordt enkel een coachende rol op het leerproces en leerplan van het kind gevraagd zodat er weinig tot geen extra belasting rust bij hem.

U blijft als vanzelf op de hoogte van de laatste beursberichten en speciale beursaanbiedingen middels deze nieuwsbrief en via de mediakanalen van Juan y Rosa. Aanmelden op deze nieuwsbrief kan via de website van Juan y Rosa.      

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren