17 dec 2019 20201217_144703.jpg Extra uitdaging tijdens de lockdown Extra uitdaging tijdens de lockdown
17 dec 2019 Navidad Málaga.jpg Over de film Julieta op TV, over het inkleuren van kerstbomen en meer Over de film Julieta op TV, over het inkleuren van kerstbomen en meer
7 nov 2019 edmodo.png Edmodo, de digitale omgeving van Juan y Rosa Edmodo, de digitale omgeving van Juan y Rosa
7 nov 2019 SLO Conferentie.png SLO Conferentie in Nieuwegein SLO Conferentie in Nieuwegein
7 nov 2019 Nederlandse versie 3 delen klein.jpg Het artikel over de leerlijn Juan y Rosa en andere ontwikkelingen Het artikel over de leerlijn Juan y Rosa en andere ontwikkelingen
7 nov 2019 Eric Vaarzon Morel.png Spaanse cultuur in het theater en thuis op je bord Spaanse cultuur in het theater en thuis op je bord
Eric Vaarzon Morel.png
Spaanse cultuur in het theater en thuis op je bord 7 nov 2019

Eric Vaarzon Morel brengt een ode aan Paco de Lucía die 5 jaar geleden op 25 februari 2014 is overleden. El Maestro zoals Eric hem zo prachtig omschrijft, is zonder twijfel de meest virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden. Tot aan mei kun je van deze liefdevolle ode aan Paco de Lucía gaan bezoeken in verschillende zalen in het land. Bezoek deze website voor meer informatie.

Groentepaella van Ottolenghi

Kennen jullie de kookboeken van Yotam Ottolenghi? In 2012 werd ik verwend met een van zijn kookboeken “Plenty”. Bijna wekelijks maak ik wel een gerecht uit dit wonderlijke boek. Het staat boordevol de overheerlijkste recepten waarin groente en kruiden de hoofdrol spelen. Zo staat er ook een groentepaella in die ik al vaak heb gemaakt. Top! En mocht je eters krijgen die van vlees houden bak je er een paar overheerlijke gemarineerde kippenvleugeltjes bij. Een topgerecht om samen te maken als je de tijd hebt. Het kost wel wat tijd aan voorsnijwerk, wat ook weer heel gezellig kan zijn om samen te doen, daarna een half uur bereidingstijd  en tenslotte moet je nog wachten op het moment dat het gerecht op zijn lekkerst is… maar dan is het ook SMULLEN!   

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren