24 okt 2021 nieuwe normaal.png Het nieuwe gewoon voor de gebruikers van Juan y Rosa Het nieuwe gewoon voor de gebruikers van Juan y Rosa
24 okt 2021 talent nr 4.png Artikel in Talent en nieuw blog over communicatie Artikel in Talent en nieuw blog over communicatie
9 jun 2021 dalai lama.jpg Blog over communicatie Blog over communicatie
9 jun 2021 Certificado_nivel_A1.jpg De junitips over de leermethode en Edmodo De junitips over de leermethode en Edmodo
9 jun 2021 kids flamenco.jpg Zomertips en ideeën om te doen voor de leerlingen van Juan y Rosa Zomertips en ideeën om te doen voor de leerlingen van Juan y Rosa
9 jun 2021 20210311_085655.jpg Nieuwe ontwikkelingen voor 'Juan y Rosa' Nieuwe ontwikkelingen voor 'Juan y Rosa'
Eric Vaarzon Morel.png
Spaanse cultuur in het theater en thuis op je bord 7 nov 2019

Eric Vaarzon Morel brengt een ode aan Paco de Lucía die 5 jaar geleden op 25 februari 2014 is overleden. El Maestro zoals Eric hem zo prachtig omschrijft, is zonder twijfel de meest virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden. Tot aan mei kun je van deze liefdevolle ode aan Paco de Lucía gaan bezoeken in verschillende zalen in het land. Bezoek deze website voor meer informatie.

Groentepaella van Ottolenghi

Kennen jullie de kookboeken van Yotam Ottolenghi? In 2012 werd ik verwend met een van zijn kookboeken “Plenty”. Bijna wekelijks maak ik wel een gerecht uit dit wonderlijke boek. Het staat boordevol de overheerlijkste recepten waarin groente en kruiden de hoofdrol spelen. Zo staat er ook een groentepaella in die ik al vaak heb gemaakt. Top! En mocht je eters krijgen die van vlees houden bak je er een paar overheerlijke gemarineerde kippenvleugeltjes bij. Een topgerecht om samen te maken als je de tijd hebt. Het kost wel wat tijd aan voorsnijwerk, wat ook weer heel gezellig kan zijn om samen te doen, daarna een half uur bereidingstijd  en tenslotte moet je nog wachten op het moment dat het gerecht op zijn lekkerst is… maar dan is het ook SMULLEN!   

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren