9 feb 2016 Roscón de Reyes.jpg Roscón de Reyes, wie kan hem zelf maken? Roscón de Reyes, wie kan hem zelf maken?
9 feb 2016 Don in Great Britain.jpg Twitter met Don Toro Twitter met Don Toro
9 feb 2016 LinkedIn.jpg Discussiegroep op LinkedIn Discussiegroep op LinkedIn
9 feb 2016 website picture.jpg Twitter met Juan y Rosa Twitter met Juan y Rosa
8 dec 2015 Auteur nieuwsbrief 2.jpg Juan y Rosa, al op meer dan 750 basisscholen bekend en ingezet. Juan y Rosa, al op meer dan 750 basisscholen bekend en ingezet.
7 dec 2015 Linkedin nieuwsbrief.jpg Discussiegroep gestart op LinkedIn Discussiegroep gestart op LinkedIn
Eric Vaarzon Morel.png
Spaanse cultuur in het theater en thuis op je bord 7 nov 2019

Eric Vaarzon Morel brengt een ode aan Paco de Lucía die 5 jaar geleden op 25 februari 2014 is overleden. El Maestro zoals Eric hem zo prachtig omschrijft, is zonder twijfel de meest virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden. Tot aan mei kun je van deze liefdevolle ode aan Paco de Lucía gaan bezoeken in verschillende zalen in het land. Bezoek deze website voor meer informatie.

Groentepaella van Ottolenghi

Kennen jullie de kookboeken van Yotam Ottolenghi? In 2012 werd ik verwend met een van zijn kookboeken “Plenty”. Bijna wekelijks maak ik wel een gerecht uit dit wonderlijke boek. Het staat boordevol de overheerlijkste recepten waarin groente en kruiden de hoofdrol spelen. Zo staat er ook een groentepaella in die ik al vaak heb gemaakt. Top! En mocht je eters krijgen die van vlees houden bak je er een paar overheerlijke gemarineerde kippenvleugeltjes bij. Een topgerecht om samen te maken als je de tijd hebt. Het kost wel wat tijd aan voorsnijwerk, wat ook weer heel gezellig kan zijn om samen te doen, daarna een half uur bereidingstijd  en tenslotte moet je nog wachten op het moment dat het gerecht op zijn lekkerst is… maar dan is het ook SMULLEN!   

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren