9 mei 2023 logo 2.png Nieuwe ontwikkelingen in het schooljaar 2023/2024 Nieuwe ontwikkelingen in het schooljaar 2023/2024
9 mei 2023 kleurrijk spanje.1.png Kleur in de Spaanse cultuur Kleur in de Spaanse cultuur
9 mei 2023 Workbook Omslag voor, versie 1-1.jpg Inzet van deel 1 voor de goede Engelstalige leerlingen Inzet van deel 1 voor de goede Engelstalige leerlingen
23 feb 2023 week van de hoogbegaafdheid.png De Week van de Hoogbegaafdheid De Week van de Hoogbegaafdheid
23 feb 2023 juan y rosa y ana.jpg De digitale omgeving van de leermethode Juan y Rosa De digitale omgeving van de leermethode Juan y Rosa
23 feb 2023 FB 2023.png Nog even een terugblik op de Flamenco Biƫnnale en dan de lente. Nog even een terugblik op de Flamenco Biƫnnale en dan de lente.
Eric Vaarzon Morel.png
Spaanse cultuur in het theater en thuis op je bord 7 nov 2019

Eric Vaarzon Morel brengt een ode aan Paco de Lucía die 5 jaar geleden op 25 februari 2014 is overleden. El Maestro zoals Eric hem zo prachtig omschrijft, is zonder twijfel de meest virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden. Tot aan mei kun je van deze liefdevolle ode aan Paco de Lucía gaan bezoeken in verschillende zalen in het land. Bezoek deze website voor meer informatie.

Groentepaella van Ottolenghi

Kennen jullie de kookboeken van Yotam Ottolenghi? In 2012 werd ik verwend met een van zijn kookboeken “Plenty”. Bijna wekelijks maak ik wel een gerecht uit dit wonderlijke boek. Het staat boordevol de overheerlijkste recepten waarin groente en kruiden de hoofdrol spelen. Zo staat er ook een groentepaella in die ik al vaak heb gemaakt. Top! En mocht je eters krijgen die van vlees houden bak je er een paar overheerlijke gemarineerde kippenvleugeltjes bij. Een topgerecht om samen te maken als je de tijd hebt. Het kost wel wat tijd aan voorsnijwerk, wat ook weer heel gezellig kan zijn om samen te doen, daarna een half uur bereidingstijd  en tenslotte moet je nog wachten op het moment dat het gerecht op zijn lekkerst is… maar dan is het ook SMULLEN!   

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren