9 mei 2023 kleurrijk spanje.1.png Kleur in de Spaanse cultuur Kleur in de Spaanse cultuur
9 mei 2023 Workbook Omslag voor, versie 1-1.jpg Inzet van deel 1 voor de goede Engelstalige leerlingen Inzet van deel 1 voor de goede Engelstalige leerlingen
23 feb 2023 week van de hoogbegaafdheid.png De Week van de Hoogbegaafdheid De Week van de Hoogbegaafdheid
23 feb 2023 juan y rosa y ana.jpg De digitale omgeving van de leermethode Juan y Rosa De digitale omgeving van de leermethode Juan y Rosa
23 feb 2023 FB 2023.png Nog even een terugblik op de Flamenco Biƫnnale en dan de lente. Nog even een terugblik op de Flamenco Biƫnnale en dan de lente.
22 dec 2022 NOT.png De NOT 2023, van 24 tot en met 28 januari 2023 De NOT 2023, van 24 tot en met 28 januari 2023
Congressen.jpg
Beurzen in 2018 met Juan y Rosa 20 feb 2018

Op twee grote beurzen kunt u dit jaar meer informatie opvragen over de Spaanse leermethode. U kunt de stand van Juan y Rosa opzoeken op de LBBO beurs op 17 april in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en van 10 tot 14 oktober op de Frankfurter Buchmesse in hal 4.2. Tijdens beide beurzen kunt u een kijkje nemen in de complete leerlijn en kunt u vragen stellen over deze unieke leermethode aan de ontwikkelaarster en schrijfster van de leermethode zelf.

Unieke leermethode omdat:

  1. Leren ‘leren’ en Spaans leren in één methode samengevoegd is voor elk kind vanaf 6 jaar en voor zes jaar lang.
  2. Respect naar de gevoeligheid van elk kind is opgenomen in de leermethode in deel 0 Soy Don Toro.
  3. Leren wordt uitgedragen als iets ‘superleuks’ voor elk kind, er gaat een motiverende impuls uit van de leermethode.
  4. Van de groepsleerkracht wordt enkel een coachende rol op het leerproces en leerplan van het kind gevraagd zodat er weinig tot geen extra belasting rust bij hem.

Tijdens de beurzen kunt u een proefexemplaar meenemen van de totale leerlijn, dat als een speciale editie wordt uitgebracht.

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren