18 jul 2018 Jubileum, 10 jaar deel 2 Tot 1 september kunt u deel 2 nog met 20% korting bestellen Tot 1 september kunt u deel 2 nog met 20% korting bestellen
18 jul 2018 Talent, juni 2018 Reactie op de stelling in het tijdschrift Talent Reactie op de stelling in het tijdschrift Talent
18 jul 2018 Alitas de pollo fritas Een heerlijk Baskisch gerecht Een heerlijk Baskisch gerecht
30 mei 2018 Álvaro Soler.jpg De Spaanse zomerhit van Álvaro Soler: Sofia De Spaanse zomerhit van Álvaro Soler: Sofia
30 mei 2018 Part 1 and part 0 De Engelse versie boeken deel 0 en 1 zijn gedrukt! De Engelse versie boeken deel 0 en 1 zijn gedrukt!
29 mei 2018 USB-stick NE.jpg De nieuwe USB-sticks zijn te bestellen via het bestelformulier De nieuwe USB-sticks zijn te bestellen via het bestelformulier
Congressen.jpg
Beurzen in 2018 met Juan y Rosa 20 feb 2018

Op twee grote beurzen kunt u dit jaar meer informatie opvragen over de Spaanse leermethode. U kunt de stand van Juan y Rosa opzoeken op de LBBO beurs op 17 april in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en van 10 tot 14 oktober op de Frankfurter Buchmesse in hal 4.2. Tijdens beide beurzen kunt u een kijkje nemen in de complete leerlijn en kunt u vragen stellen over deze unieke leermethode aan de ontwikkelaarster en schrijfster van de leermethode zelf.

Unieke leermethode omdat:

  1. Leren ‘leren’ en Spaans leren in één methode samengevoegd is voor elk kind vanaf 6 jaar en voor zes jaar lang.
  2. Respect naar de gevoeligheid van elk kind is opgenomen in de leermethode in deel 0 Soy Don Toro.
  3. Leren wordt uitgedragen als iets ‘superleuks’ voor elk kind, er gaat een motiverende impuls uit van de leermethode.
  4. Van de groepsleerkracht wordt enkel een coachende rol op het leerproces en leerplan van het kind gevraagd zodat er weinig tot geen extra belasting rust bij hem.

Tijdens de beurzen kunt u een proefexemplaar meenemen van de totale leerlijn, dat als een speciale editie wordt uitgebracht.

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren