21 jun 2019 Logo instagram.jpg Instagram Juan y Rosa Instagram Juan y Rosa
21 jun 2019 Flamenco Azules.jpg Wie durft te gaan Flamenco dansen komend jaar? Wie durft te gaan Flamenco dansen komend jaar?
21 jun 2019 hermana2.png Ben je een jongen van 11 of 12 jaar? Ben je een jongen van 11 of 12 jaar?
20 mei 2019 Prezi deel 0.png Prezi codes in werkboek Soy Don Toro werken niet meer (herhaald artikel) Prezi codes in werkboek Soy Don Toro werken niet meer (herhaald artikel)
20 mei 2019 tortilla.jpg Op z’n Spaans koken voor de leerling en zijn begeleider Op z’n Spaans koken voor de leerling en zijn begeleider
20 mei 2019 2019-04-04 09.30.28-3.jpg Congresdag “Talent in de klas” van 4 april in Ede Congresdag “Talent in de klas” van 4 april in Ede
Congressen.jpg
Beurzen in 2018 met Juan y Rosa 20 feb 2018

Op twee grote beurzen kunt u dit jaar meer informatie opvragen over de Spaanse leermethode. U kunt de stand van Juan y Rosa opzoeken op de LBBO beurs op 17 april in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en van 10 tot 14 oktober op de Frankfurter Buchmesse in hal 4.2. Tijdens beide beurzen kunt u een kijkje nemen in de complete leerlijn en kunt u vragen stellen over deze unieke leermethode aan de ontwikkelaarster en schrijfster van de leermethode zelf.

Unieke leermethode omdat:

  1. Leren ‘leren’ en Spaans leren in één methode samengevoegd is voor elk kind vanaf 6 jaar en voor zes jaar lang.
  2. Respect naar de gevoeligheid van elk kind is opgenomen in de leermethode in deel 0 Soy Don Toro.
  3. Leren wordt uitgedragen als iets ‘superleuks’ voor elk kind, er gaat een motiverende impuls uit van de leermethode.
  4. Van de groepsleerkracht wordt enkel een coachende rol op het leerproces en leerplan van het kind gevraagd zodat er weinig tot geen extra belasting rust bij hem.

Tijdens de beurzen kunt u een proefexemplaar meenemen van de totale leerlijn, dat als een speciale editie wordt uitgebracht.

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren