29 apr 2024 English version 2 parts.jpg Deel 0 en deel 1 zijn ook vertaald naar het Engels. Deel 0 en deel 1 zijn ook vertaald naar het Engels.
29 apr 2024 Joep dohmen.png Hoe werk je aan je eigen Bildung? Hoe werk je aan je eigen Bildung?
29 apr 2024 feria de abril.1.png "Feria de Abril", aandacht voor de flamenco dans "Feria de Abril", aandacht voor de flamenco dans
29 apr 2024 693b435f-054b-4566-a89d-0c3209c9f299.jpeg Langs de kant van de weg in Tossa de Mar Langs de kant van de weg in Tossa de Mar
29 apr 2024 talent in de klas.png Educatieheld congres - Talent in de klas Educatieheld congres - Talent in de klas
28 feb 2024 20231208_121339.jpg Langs het strand van el Palo, Málaga Langs het strand van el Palo, Málaga
promotie deel 2 2017 nieuwste.jpg
Update van congressen met Juan y Rosa voor 2018 24 nov 2017

In april en oktober 2018 kunt u meer zien en horen over Juan y Rosa en haar laatste ontwikkelingen. Want ook deze leermethode golft op de tijd mee. U kunt met de schrijfster en ontwikkelaarster van de leermethode in gesprek gaan en informatie ophalen over de uniekheid ervan.

Dat kan op de beurs van LBBO op 17 april in Barneveld en op de Frankfurter Buchmesse van 10 tot en met 14 oktober. Bij die uniekheid van de leermethode kunt u denken aan:

  1. Leren ‘leren’ en Spaans leren in één methode samengevoegd voor elk kind vanaf 6 jaar en zes jaar lang.
  2. Respect naar de gevoeligheid van elk kind is opgenomen in de leermethode in deel 0 Soy Don Toro.
  3. Leren wordt uitgedragen als iets ‘superleuks’ voor elk kind, er gaat een motiverende impuls uit van de leermethode.
  4. Van de groepsleerkracht wordt enkel een coachende rol op het leerproces en leerplan van het kind gevraagd zodat er weinig tot geen extra belasting rust bij hem.

U blijft als vanzelf op de hoogte van de laatste beursberichten en speciale beursaanbiedingen middels deze nieuwsbrief en via de mediakanalen van Juan y Rosa. Aanmelden op deze nieuwsbrief kan via de website van Juan y Rosa.      

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren