14 apr 2014 La jaula de oro.jpg Nieuws uit de Spaanse cultuurwereld Nieuws uit de Spaanse cultuurwereld
7 apr 2014 JR4.jpg Aan deel 0, lesmethode Spaans voor groep 3/4 van Juan y Rosa, wordt hard gewerkt Aan deel 0, lesmethode Spaans voor groep 3/4 van Juan y Rosa, wordt hard gewerkt
5 apr 2014 Porta de la Feria de Abril 2014.JPG 'Feria de abril' in Nederlands op 13 april 'Feria de abril' in Nederlands op 13 april
4 apr 2014 juan computert.PNG TRIELE 2014 van de vakgroep Spaans op de basisschool TRIELE 2014 van de vakgroep Spaans op de basisschool
3 apr 2014 juan computert.PNG Twitter @juan_y_rosa voor leerkrachten of begeleider Spaans Twitter @juan_y_rosa voor leerkrachten of begeleider Spaans
17 feb 2014 juan computert.PNG Contact met andere Juan y Rosa leerlingen Contact met andere Juan y Rosa leerlingen
almendras.jpg
Twee heerlijke gerechten 10 feb 2017

Tijdens de congressen in Ede op de informatiemarkt zult u kunnen proeven van een heerlijke typisch Spaans product: gebrande amandelen. Het recept van de gebrande amandelen staat hieronder en kunt u ook op papier meenemen in de stand in Ede samen met nog een recept van een Spaanse tomatensalsa.

Almendras tostadas

Ingredientes:

200 gramos de almendras blancas

aceite

sal

pimentón ahumado (gerookte paprikapoeder)

Pon agua hirviendo sobre las almendras blancas en un recipiente. Después de 2 minutos toma las almendras del agua y secarlas.

Enciende el horno a 200°C y coloca papel al bandeja de horno. Reparte las almendras y ponlas 7 minutos en el horno. Unas veces remuevelas.

Toma las almendras del horno, ponlas en un recipiente e inmediatamente pon un poco aceite, sal y pimentón sobre las almendras tostadas. Remueve todas bien.

¡Listas para degustar!