17 okt 2018 Nederlandse versie 2.jpg Stageplaats voor docentenopleiding Spaans Stageplaats voor docentenopleiding Spaans
17 okt 2018 Castellers.jpg Tarragona Tarragona
17 okt 2018 NOT 2019.jpg Beurzen in 2019 Beurzen in 2019
16 okt 2018 Werkboek Omslag voor versie 4-1.jpg Nieuw ISBN nummer werkboek deel 1 Nieuw ISBN nummer werkboek deel 1
15 okt 2018 Stand B57 op de FBM De Frankfurter Buchmesse, van 10-14 oktober De Frankfurter Buchmesse, van 10-14 oktober
18 jul 2018 Welkom in Hal 4.2, stand B57 Buchmesse in 2018 Buchmesse in 2018
almendras.jpg
Twee heerlijke gerechten 10 feb 2017

Tijdens de congressen in Ede op de informatiemarkt zult u kunnen proeven van een heerlijke typisch Spaans product: gebrande amandelen. Het recept van de gebrande amandelen staat hieronder en kunt u ook op papier meenemen in de stand in Ede samen met nog een recept van een Spaanse tomatensalsa.

Almendras tostadas

Ingredientes:

200 gramos de almendras blancas

aceite

sal

pimentón ahumado (gerookte paprikapoeder)

Pon agua hirviendo sobre las almendras blancas en un recipiente. Después de 2 minutos toma las almendras del agua y secarlas.

Enciende el horno a 200°C y coloca papel al bandeja de horno. Reparte las almendras y ponlas 7 minutos en el horno. Unas veces remuevelas.

Toma las almendras del horno, ponlas en un recipiente e inmediatamente pon un poco aceite, sal y pimentón sobre las almendras tostadas. Remueve todas bien.

¡Listas para degustar!