23 apr 2014 Dag van de rechten van de schrijver.jpg Internationale dag van het boek en van de rechten van de schrijver Internationale dag van het boek en van de rechten van de schrijver
22 apr 2014 Plan Nederland.jpg Plan Nederland, een idee voor samenwerking Plan Nederland, een idee voor samenwerking
22 apr 2014 Peppels.jpg Het Europees Taalportfolio stopt en wordt overgenomen Het Europees Taalportfolio stopt en wordt overgenomen
21 apr 2014 Drongo-festival.jpg Drongo-festival op 27 september 2014 Drongo-festival op 27 september 2014
21 apr 2014 juan computert.PNG Oproep voor leerlingen van Juan y Rosa die willen e-mailen in het Spaans Oproep voor leerlingen van Juan y Rosa die willen e-mailen in het Spaans
17 apr 2014 Gabriel Garcia Marquez.jpg Gabriel García Márquez overleden op 17 april 2014 Gabriel García Márquez overleden op 17 april 2014
almendras.jpg
Twee heerlijke gerechten 10 feb 2017

Tijdens de congressen in Ede op de informatiemarkt zult u kunnen proeven van een heerlijke typisch Spaans product: gebrande amandelen. Het recept van de gebrande amandelen staat hieronder en kunt u ook op papier meenemen in de stand in Ede samen met nog een recept van een Spaanse tomatensalsa.

Almendras tostadas

Ingredientes:

200 gramos de almendras blancas

aceite

sal

pimentón ahumado (gerookte paprikapoeder)

Pon agua hirviendo sobre las almendras blancas en un recipiente. Después de 2 minutos toma las almendras del agua y secarlas.

Enciende el horno a 200°C y coloca papel al bandeja de horno. Reparte las almendras y ponlas 7 minutos en el horno. Unas veces remuevelas.

Toma las almendras del horno, ponlas en un recipiente e inmediatamente pon un poco aceite, sal y pimentón sobre las almendras tostadas. Remueve todas bien.

¡Listas para degustar!