24 okt 2021 talent nr 4.png Artikel in Talent en nieuw blog over communicatie Artikel in Talent en nieuw blog over communicatie
9 jun 2021 dalai lama.jpg Blog over communicatie Blog over communicatie
9 jun 2021 Certificado_nivel_A1.jpg De junitips over de leermethode en Edmodo De junitips over de leermethode en Edmodo
9 jun 2021 kids flamenco.jpg Zomertips en ideeën om te doen voor de leerlingen van Juan y Rosa Zomertips en ideeën om te doen voor de leerlingen van Juan y Rosa
9 jun 2021 20210311_085655.jpg Nieuwe ontwikkelingen voor 'Juan y Rosa' Nieuwe ontwikkelingen voor 'Juan y Rosa'
10 mei 2021 Nederlandse nieuwe versie in 3 delen vanaf 5.jpg Mei tips over de leermethode Mei tips over de leermethode
almendras.jpg
Twee heerlijke gerechten 10 feb 2017

Tijdens de congressen in Ede op de informatiemarkt zult u kunnen proeven van een heerlijke typisch Spaans product: gebrande amandelen. Het recept van de gebrande amandelen staat hieronder en kunt u ook op papier meenemen in de stand in Ede samen met nog een recept van een Spaanse tomatensalsa.

Almendras tostadas

Ingredientes:

200 gramos de almendras blancas

aceite

sal

pimentón ahumado (gerookte paprikapoeder)

Pon agua hirviendo sobre las almendras blancas en un recipiente. Después de 2 minutos toma las almendras del agua y secarlas.

Enciende el horno a 200°C y coloca papel al bandeja de horno. Reparte las almendras y ponlas 7 minutos en el horno. Unas veces remuevelas.

Toma las almendras del horno, ponlas en un recipiente e inmediatamente pon un poco aceite, sal y pimentón sobre las almendras tostadas. Remueve todas bien.

¡Listas para degustar!