29 mei 2018 beurzen.jpg Beurzen in 2018 Beurzen in 2018
29 mei 2018 el certificado A2+ Toets deel 1 en 2 Toets deel 1 en 2
29 mei 2018 La Holandesa Twee nieuwe Spaanstalige films in uw filmhuis Twee nieuwe Spaanstalige films in uw filmhuis
29 mei 2018 Talent.jpg Reactie op een stelling in het tijdschrift Talent Reactie op een stelling in het tijdschrift Talent
20 feb 2018 Congressen.jpg Beurzen in 2018 met Juan y Rosa Beurzen in 2018 met Juan y Rosa
20 feb 2018 Cinospaans.2.jpg Uitgeverij in eigen beheer Uitgeverij in eigen beheer
Logo Beurs zelf.jpg
“Beurs Beter Begeleiden in april 2018” 12 okt 2017

Op 17 april 2018 staan we met een prachtige stand op de Beter Begeleiden Beurs van LBBO. Het thema van de dag luidt “alles in beweging” hetgeen doelt op de snel veranderende samenleving om ons heen. Nieuwe technologieën, nieuwe inzichten en nieuwe ontdekkingen zetten vertrouwde beelden en aannames op hun kop, aldus de informatie over de beurs op de website van LBBO.

Juan y Rosa staat er ook met een stand. Als een oase van rust zal die stand juist een sfeer uitademen van rust. Een goed inzicht al jaren geleden verkregen, is uitgewerkt in de leermethode en het werkt nog steeds. Dat is bijzonder. Het inzicht van 2003-2004 doorzag allerlei noodzakelijke aankomende veranderingen voor de hoogbegaafde leerling en bundelde die samen in een leermethode. De kern van dat inzicht was een leermethode te ontwikkelen voor elk kind, waarbij hij zelf de verantwoordelijkheid kan nemen om op eigen niveau en op eigen snelheid Spaans te gaan leren.

Naast de uitbreidingen van een deel naar drie delen nu in 2017 en wat technologische ontwikkelingen zoals onder andere van een cassette bandje naar een USB-stick is het hart van de leermethode, de kern, gelijk gebleven. En het werkt nu en zal blijven werken omdat het niet is gebaseerd op een gril maar op een basisgedachtegoed dat actueel blijft.

Met de Juan y Rosa leermethode zowel de Nederlandse als de Engelse versie bereiden we ons ook voor om op de Frankfurter Buchmesse aanwezig te zijn in oktober 2018. We houden u op de hoogte.

 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren