12 okt 2017 Logo Beurs zelf.jpg “Beurs Beter Begeleiden in april 2018” “Beurs Beter Begeleiden in april 2018”
12 okt 2017 promotie deel 2 2017.4.jpg Promotie deel 2 omdat het al 10 jaar bestaat! Promotie deel 2 omdat het al 10 jaar bestaat!
12 okt 2017 banner info middag.jpg Informatiemiddag voor ouders, leerkrachten, leerlingen of bestuur van uw school Informatiemiddag voor ouders, leerkrachten, leerlingen of bestuur van uw school
12 okt 2017 Edmodo website.jpg Vragen over Edmodo, de digitale omgeving van Juan y Rosa Vragen over Edmodo, de digitale omgeving van Juan y Rosa
12 okt 2017 Juan y Rosa 3 delen.jpg Drie delen Juan y Rosa, Spaans leren van groep 3 tot en met 8 Drie delen Juan y Rosa, Spaans leren van groep 3 tot en met 8
12 okt 2017 Vota por Sí.jpg Een bezoek aan Tarragona Een bezoek aan Tarragona
Logo Beurs zelf.jpg
“Beurs Beter Begeleiden in april 2018” 12 okt 2017

Op 17 april 2018 staan we met een prachtige stand op de Beter Begeleiden Beurs van LBBO. Het thema van de dag luidt “alles in beweging” hetgeen doelt op de snel veranderende samenleving om ons heen. Nieuwe technologieën, nieuwe inzichten en nieuwe ontdekkingen zetten vertrouwde beelden en aannames op hun kop, aldus de informatie over de beurs op de website van LBBO.

Juan y Rosa staat er ook met een stand. Als een oase van rust zal die stand juist een sfeer uitademen van rust. Een goed inzicht al jaren geleden verkregen, is uitgewerkt in de leermethode en het werkt nog steeds. Dat is bijzonder. Het inzicht van 2003-2004 doorzag allerlei noodzakelijke aankomende veranderingen voor de hoogbegaafde leerling en bundelde die samen in een leermethode. De kern van dat inzicht was een leermethode te ontwikkelen voor elk kind, waarbij hij zelf de verantwoordelijkheid kan nemen om op eigen niveau en op eigen snelheid Spaans te gaan leren.

Naast de uitbreidingen van een deel naar drie delen nu in 2017 en wat technologische ontwikkelingen zoals onder andere van een cassette bandje naar een USB-stick is het hart van de leermethode, de kern, gelijk gebleven. En het werkt nu en zal blijven werken omdat het niet is gebaseerd op een gril maar op een basisgedachtegoed dat actueel blijft.

Met de Juan y Rosa leermethode zowel de Nederlandse als de Engelse versie bereiden we ons ook voor om op de Frankfurter Buchmesse aanwezig te zijn in oktober 2018. We houden u op de hoogte.